Достапни линкови

Исламабад: Јусаф Раза Гилани ја доби поддршката на парламентот за нов премиер на Пакистан


Новиот премиер на Пакистан, Јусаф Раза Гилани, денеска ја доби подршката во парламентот. Тој најави дека владин приоритет ќе бидат обновувањето на мирот и елиминирањето на тероризмот, а изрази готовност и за разговори со милитантите кои ќе го предадат оружјето.
XS
SM
MD
LG