Достапни линкови

Багдад: Посета на американскиот потпретседател Дик Чејни


Американскиот пот-претседател Дик Чејни пристигна во Багдад на разговори американските команданти и ирачкото раководство. Се очекуав тој да го нагласи успехот во намалувањето на насилствата во Ирак и да побара политички и економски прогрес во земјата.
XS
SM
MD
LG