Достапни линкови

Скопје: Посета на претседателот на хрватскиот Сабор Лука Бебиќ


Денеска во Македонија престојува и Претседателот на Саборот на Република Хрватска, Лука Бебиќ .Како што е најавено тој ке сретене со неговиот македонки колега Љубиша Георгиевски, со шефот на државата Црвеснковки и со пратеникот Трајко Вељановски, кој е претседател на Пратеничката група на Македонија за соработка со Саборот на Република Хрватска.
XS
SM
MD
LG