Достапни линкови

Пекинг: Кина ги отфрли американските критики за кршење на човековите права во Кина


Официјален Пекинг ги отфрли американските критики за кршењето на човековите права во Кина, оценувајки ги како реторика од времето на Студената Војна. Кина изрази готовност за дијалог со Соединетите Држави за човековите права, но врз основа на еднаквост и меѓусебно почитување.
XS
SM
MD
LG