Достапни линкови

Братислава: Претседателот Бранко Црвенковски ја продолжува посетата на Словачка


Претседателот на РМ Бранко Црвенковски ја продолжува посетата на Словачка, со средбите со градоначалниците на Нитра и на Трнава. Вчера Црвенковски разговараше со својот домаќин словачкиот претседател Иван Гашпарович, кој изјави дека Македонија ги исполнува сите услови за влегување во НАТО.
XS
SM
MD
LG