Достапни линкови

Љубљана: Словенечкиот Парламент денеска се очекува да ја признае независноста на Косово


Словенечкиот Парламанет денеска на вонредна седница се очекува да ја признае независноста на Косово. Против се очекува да бидат пратениците на Словенечката Национална Партија и групата независни пратеници.
XS
SM
MD
LG