Достапни линкови

Брисел: Уништувањето на странските амбасади во Белград неприфатливо, оцени Схефер


Генералниот секретар на Нато Јап де Хоп Схефер изјави дека уништувањето на странските амбасади во Белгард е целосно неприфатливо и ги оцени како загрижувачки изјавите на некои српски министри кои јавно ги подржале лугето кои се впуштаат во уништувањето на странските амбасади, незадоволни од подршката на тие држави на незвисноста на Косво. Генерлниот секретар на НАТо ова го изјави за денешното издание на парискиот Монд.
XS
SM
MD
LG