Достапни линкови

Скопје: Вратени четирите хашки случаи


На Македонија и се вратени четирите хашки случаи, потврди министерот за правда Михајло Маневски.Предметите и се предадени на нашата амбасада во Хаг. Согласно Законот за постапување со класифицирани информации и Законот за соработка со Хашкиот трибунал тие ќе бидат донесени во Република Македонија и ќе му бидат предадени на надлежниот јавен обвинител, изјави Маневски.
XS
SM
MD
LG