Достапни линкови

Скопје: Продокжува посетата на потпретседателот на ЕК Франко Фратини


Потпретседателот на Европската комисија Франко Фратини,придружен од Министерот за внатрешни работи на Словенија Драгутин Мате, денеска ќе ја посетат Криминалистичката лабораторија на Министерството за внатрешни работи,која е финансирана од страна на Европската Унија и ќе се сретнат со министерот за внатрешни работи Гордна Јанкуловска.
XS
SM
MD
LG