Достапни линкови

Скопје: Втор ден по ред штрајк на судската администрација


Вработените во судската администрација во Македонија денеска го продолжија штрајкот, барајки поголеми плати и изедначување со судиите во однос на надоместоците. Учесниците на штрајкот најавија протест пред Собранието, Владата и Министерството за правда.
XS
SM
MD
LG