Достапни линкови

Виена: Триднедна конференција посветена на борбата против трговијата со луѓе


Денеска во Виена ќе започне тридневна меѓународна конференција посветена на борбата против трговијата со луѓе. Обединетите нации, кои се организатор на форумот, соопштија дека на него ќе учествуваат околу илјада и 200 експерти, законодавци, бизнис лидери, претставници на невладини организации, како и жртви на трговија со луѓе, од 116 земји.
XS
SM
MD
LG