Достапни линкови

Крањ: Средба ЕУ – Русија на ниво на министри за надворешни работи


На Брдо кај Крањ денеска ќе биде одржана средба ЕУ- Русија на ниво на министри за надворешни работи. Според најавите на словенечкото претседателство на Унијата, во прв план на средбата ќе биде прашањето на Косово, во пресрет на очекуваното еднострано прогласување независност.
XS
SM
MD
LG