Достапни линкови

Вилнус: Лазар Еленовски на состанок на министрите за одбрана од земјите учесници во мисијата ИСАФ


Министрите за одбрана на НАТО и земјите контрибутори на мисијата ИСАФ во Авганистан денеска и утре во Вилнус, Литванија. ќе разговараат за напорите што се преземаат за воспоставување на националната безбедност, демократијата и целокупниот развој во Авганистан, а обраќање ќе има и генералниот секретар на НАТО Јаап де Хоп Шефер. На состанокот ке учествува и министерот за одбрана на Република Македонија Лазар Еленовски.
XS
SM
MD
LG