Достапни линкови

Скопје: 19 возила за итна медицинска помош донација од јапонската влада


Јапонската влада денеска ќе донира 19 возила за итна медицинска помош за 17 здравствени домови во Македонијa. На примопредавањето ќе присуствуваат Министерот за здравство Имер Селмани, првиот секретар на јапонската амбасада во Виена, Такао Имафуку и почесниот конзул на Јапонија во Македонија, Коста Балабанов.
XS
SM
MD
LG