Достапни линкови

Скопје: „Странски инвестиции – искуства и перспективи“ дијалог во организација на Црвенковски


"Странски инвестиции-искуства и перспективи" е тема на петата средба од циклусот разговори „Дијалози за Македонија“ што ја организира Претседателот на Република Македонија, Бранко Црвенковски. Воведно претставување на темата ќе даде Црвенковски, а на дебатата ќе учествуваат бизнисмени и менаџери на странски компании во земјава, а се поканети и министри во Владата на Република Македонија.
XS
SM
MD
LG