Достапни линкови

Стразбур: Предлог резолуцијата за Косово една од темите на расправата во Советот на Европа


Предлог резолуцијата за Косово ке биде една од темите на кои ке расправаат партениците на Парламентарното Собарние на Советот во Европа во Стразбур каде почнува редовното зимско заседание. На првиот ден на заседанеието на дневен ред е изборот на нов претседaтел на Парламентарното Собрание на Советот на Европа.
XS
SM
MD
LG