Достапни линкови

Белград: На полноќ во Србија изборен молк пред претседателските избори


Во Србија на полнок започнува изборниот молк пред претседателските избори што ке се одржа во недела. Според изборните правила во Србија 48 часа пред денот на изборите и на денот на избори до самото затворање на бирачките места, се забранува изборна пропаганда преку средствата за јавно информирање, оддржување на јавни собири и извршување проценки на изборните резултати.
XS
SM
MD
LG