Достапни линкови

Скопје: Намалена видливост на повеќето патишта низ Македонија


Поради магла сообраќајот на голем дел од патиштата во Македонија се одвива со намалена видливост. Намалена видливост до 50 метри има на патните правци Скопје-Тетово-Гостивар, Зајас-Кичево, Петровец-Катланово-Велес, како и на делницата Градско-Неготино. Видливост до стотина метри има на патните правци Неготино-Демир Капија и Петровец-Скопје.
XS
SM
MD
LG