Достапни линкови

Муса Кала: Авганистанските сили убиле 4-ца талибански бунтовници


Авганистанските сили убиле четворица бунтовници во близина на градот Муса Кала, поранешно засолниште на талибанските бунтовници. Станува збор за први судири откако минатата недела коалиционите сили изведоа голема операција за заземање на градот, што повеќе од десет месеци беше под контрола на талибанските бунтовници.
XS
SM
MD
LG