Достапни линкови

Њујорк: САД и ЕУ се противат на предлогот на Русија за продолжување на преговорите за Косово


Сад и Европската Унија се протиават на предлогот на Русија за продолжуавње на разговорите на Белград и на Приштина за идниот статус ан Косово и дека веруват дека понатмошните преговори не би имале прогрес. Предлогот на Русија уледи отако преговорите за конечниот статус завршија без договор. членовите на Советот ке расправаат з а ова пршање се до 19 ти декември кога ке биде одржана глвната расправа за Косово.
XS
SM
MD
LG