Достапни линкови

Вашингтон: Лидерите на Израел и палестинската власт постигнаа договор за преговори


Лидерите на Израел и палестинската власт постигнаа договор веднаш да започнат преговори како би постигнале договор до крајот на 2008. Целта на преговорите е да се воспостави палестинска држава која пријателски ке соаботува со Израел.
XS
SM
MD
LG