Достапни линкови

Њујорк: Средба Срѓан Керим – Оливер Дулиќ


Претседателот на Генералното Собрание на Обединетите Нации Срѓан Керим разговараше со претседателот на Српското Собрание Оливер Дулиќ. Тема на разговорите била стабилноста на Западен Балкан и зацврстувањето на демократијата во регионот. Изёборот на Керим за претседател ан Генералното собрание е признание за целиот Балкан и потик за водење конструктивна политика во регионот, изјави Оливер Дулиќ.
XS
SM
MD
LG