Достапни линкови

Скопје: Четврта дебата – Дијалози за Македонија


Темата на четвртата дебата од циклусот Дијалози за Македонија што се одржува под покровителство на претседателот на РМ Бранко ЦРвенсковски е –македонија0 ЕУ и НАТО- што понатаму-. На дебатата ќе учествуваат универзитетски професори, политичари и истакнати личности од општествениот живот.
XS
SM
MD
LG