Достапни линкови

Лондон: Холандија и Британија презедоа заштитни мерки од поплави поради бурите на Северно Море


Холандија и Британија презедоа низа заштитни мерки и евакуации на луѓе во очекување на поплави поради заканата од бурите на Северно море. Престојните временски услови властите ги споредуваат со оние во 1953 година кога од поплавите загинаа над 2 илјади луѓе во двете земји.
XS
SM
MD
LG