Достапни линкови

Скопје: Анкетната комисија треба да го објави извештајот за инцидентите


Анкетната комисија денеска треба да го објави и достави до Парламентот извештајот за инцидентите во Собранието на дваесет и петти септември.
Претседателот на Комисијата Стојан Андов, вчера изјави дека очекува извештајот да биде донесен со консензус со што ќе се демонстрира волја и капацитет за решавање на овие прашања. Предвидено беше Комисијата да работи седум работни дена по што до Собранието требаше да достави извештај за случувањата.
XS
SM
MD
LG