Достапни линкови

Скопје: Денеска седница на Советот за безбедност за политичко-безбедносната ситуација


Претседателот на Република Македонија Бранко Црвенковски, за денеска свика седница на Советот за безбедност. На неа ќе биде разгледана политичко-безбедносната ситуација во Република Македонија и во регионот, во контекст на преговорите за утврдување на идниот статус на Косово.
XS
SM
MD
LG