Достапни линкови

Скопје: Средба на началниците на Генералштабовите на армиите од земјите од Јадранската Група


Денеска во Скопје ќе се сретнат началниците на генералштабовите на армиите на Македонија, Албанија и на Хрватска. Главна тема ќе биде „Логистичката поддршка на силите за извршување меѓународни операции предводени од НАТО“. На состанокот ќе присуствуваат и делегации на генералштабовите на Бугарија, Србија, Црна Гора и Босна и Херцеговина, како и од Европската команда на САД.
XS
SM
MD
LG