Достапни линкови

Скопје: Бугарскиот министер за европски прашања Гергана Грнчарова во посета на Скопје


Делегација на Република Бугарија предводена од Министерот за европски прашања Гергана Грнчарова е во работна посета на Македонија. Бугарскиот министер Грнчарова ќе се сретне со вицепремиерот Габриела Коневска-Трајковска и со претседателот на Собранието Љубиша Георгиевски.
XS
SM
MD
LG