Достапни линкови

Скопје: Денеска координација за решение околу анкетната комисија


Во Собранието на денешната средба на координаторите на пратеничките групи, што ја најави претседателот на Собранието Љубиша Георгиевски, ќе се бара решени за прололжување ан аработатат ан Анкетната комисија. Работата на комисијата е блокирана со недогањето на претствниците на ДПА.
XS
SM
MD
LG