Достапни линкови

Скопје: Денеска владата ги отвора вратите за граѓаните


Во рамките на проектот „Отворена Влада“, Владата на Република Македонија денеска ги отвори вратите за граѓаните. Во периодот од 10:30 до 20:00 часот, сите што сакаат ќе можат да ја посетат Салата за седници на Владата и непосредно да се запознаат со работата, начинот на функционирање на Владата и спроведувањето на владините политики.
XS
SM
MD
LG