Достапни линкови

Белград: Воислав Коштуница повторно избран за претседател на Демократската Партија на Србија


На собранието на Демократската партија на Србија единствениот кандидат Воислав Коштуница, со тајно гласање повторно е избран за претседател на партијата. На собранието тој изјави дека Косово никогаш нема да биде независна држава без оглед на тоа на какви притисоци, условувања и закани би била изложена Србија.
XS
SM
MD
LG