Достапни линкови

Охрид: Балкански медиумски форум „Јавното мислење фактор за членството во НАТО“


Во Охрид денеска почнува Балканскиот медиумски форум „Јавното мислење, фактор за членството во НАТО“. На собирот ќе се разгледуваат медиумските аспекти на членството во НАТО и ќе бидат разменети искуства меѓу медиумите од Југоисточна Европа стекнати на тој пат. Покрај претставници од дваесетина македонски медиуми, на форумот ќе учествуваат и генерални директори и претставници на новинските агенции од единаесет држави во регионот.
XS
SM
MD
LG