Достапни линкови

Охрид: Почна Балканскиот медиумски форум


Jавното мислење - фактор за членството во НАТО“ e насловот на Балканскиот медиумски форум што од денеска до 16 октомври ќе се одржи во Охрид. Цел на форумот е дебата за медиумските аспекти на членството во НАТО во однос на идното присоединување на државите од регионот во Алијансата и размена на искуства меѓу медиумите од Југоисточна Европа стекнати на тој пат.
XS
SM
MD
LG