Достапни линкови

Тбилиси: Посета на генералниот секретар на НАТО Јап Де Хоп Схефер


Генерлниот секретар на НАТО Јап Де Хоп Схефер ке ја посети Грузија За време на дводневниот претстој Схефер ке се сретне со грузиските лидери со кои тој ке разговара околу чекорите на Грузија во насока кон прдружување на Алијнасата.
XS
SM
MD
LG