Достапни линкови

Њујорк: Состанок под покровителство на ОН посветен на Авганистан


Во Њујорк заврши состанокот на високо ниво под покровителство на Обединетите Нации посветен на Авганистан со осуда за терористичките активности на екстремистите. Од владата во Кабул се бара да се фокусира на добро владеење и борба против корупцијата и трговијата со дрога.
XS
SM
MD
LG