Достапни линкови

Скопје: Потпишан договор за заем со Светската Банка


инистерот за финансии Трајко Славевски и постојаниот претставник на Светска Банка во Македонија Маркус Реплик денеска потпишаа 3 договори за заем во износ од 53 милиони евра. Рокот за отплата е 17 години, со 5 години грејс период.
XS
SM
MD
LG