Достапни линкови

Ерусалим: Средба Олмерт - Абас


Во Ерусалим Изрелскиот премиер Ехуд Олмерт и палестинскиот претседател Махмуд Абас ке остварат средба во рамките на подготовките на мегународната средба з а наогање мировно решение за Блискиот исток.
XS
SM
MD
LG