Достапни линкови

Брисел: Продолжуваат разговорите за Договор за стабилизација и асоцијаците меѓу Србија и ЕУ


Во Брилсел продолжуваат разговорите за заклучување на договорот за стбилизацијата и придружување мегу Европската Унија и Србија. Делегацијата на Србија ја предводи потретседателот на владата Божидар Делич кој поплдне ке оствари средба со Оли Рен.
XS
SM
MD
LG