Достапни линкови

Москва: Во Русија почнува кампањата за парламентарните избори


Во Русија денеска почнува кампањата за парламентарните избори кои ќе бидат одржани на 2 декември. Сите 450 пратеници на долниот дел од Парламентот ќе бидат бирани од партиските листи според пропорциопналниот модел. Минималниот цензус за влез во Думата е 7 проценти.
XS
SM
MD
LG