Достапни линкови

Пекинг: Донесен закон за анти-монопол што ќе отежне преземање на кинески компании од странски фирми


Кинескиот парламент донесе закон за анти монопол со што се очекува дека на старнските фирми ќе им биде потешко да купуваат кинески компании. Законот ќе стане ефективен во Август следната година.
XS
SM
MD
LG