Достапни линкови

Скопје: Јавно отварањето на понудите за фиксен бежичен пристап


Денеска треба да биде спроведено Јавно отворање на понудите по повторениот јавен тендер за доделување одобренија за користење радиофреквенции за фиксен безжичен пристап на регионално ниво. Отварањето на понудите ќе биде спроведено во Агенцијата за електронски комуникации.
XS
SM
MD
LG