Достапни линкови

Москва: 70 години од репресиите на сталиновиот режим во Русија


Во Москва денеска се одбележува седумдесетгодишнина од репресиите на сталиновиот режим во Русија. Се претпоставува дека има најмалку 40 масовни гробници во северниот руски регион Карелиа.
XS
SM
MD
LG