Достапни линкови

Брисел: Денеска состанок на министрите за надворешни работи


Во Брисел денеска состанок на миниситрите за надворешни работи од земјите на Европската Унија, на кој покрај другото ке се разгледуваат чекорите што треба да се преземаат откако Обединетите нации го одложија сттусот за Косово, и решение треба да бара контакт групата.
XS
SM
MD
LG