Достапни линкови

Скопје: Продолжува расправата за предлог собранискиот деловник


Пратениците денеска ја продолжуваат расправата за Предлог собранискиот деловник отако вчера не можеа да се договорат како да почне расправата по амандманите за новиот деловник ДУИ повторно најви можност дека ке го напушти собранието затоа што според нив Премерот не го исполнил договорот според кој во деловникот во членот каде што треба да стојата 46 закони што треба да се гласаат според Бадентер, не се нашол законот за јазици.
XS
SM
MD
LG