Достапни линкови

Скопје: Собранието ја продолжува 45-тата седница


Собранието денска ќе ја продолжИ 45-тата седница со расправата по Предлогот за донесување закон за именување и дополнување на Законот за јавни набавки што почна саиноќа. По завршувањето на оваа пратениците се ожекува да ја продолжат 53-тата седница.
XS
SM
MD
LG