Достапни линкови

Ако не функционира договор меѓу две страни, зошто би функционирал меѓу 15?


Сметаме дека имаше некои рокови што требаше да бидат испочитувани во договорот што ние го имаме со ВМРО ДПМНЕ. Сакаме да видиме почеток на почитување на договорот, за да си дадеме себе си право да учествуваме во преговори во поголем состав. Ние цениме дека доколку договор меѓу две страни евентуално не функционира, тогаш зошто би функционирал договор меѓу 15 страни.
XS
SM
MD
LG