Достапни линкови

Скопје: Посета на заменик генералниот секретар на ОН Ад Мелкерт


Од денеска во дво-дневна посета на Македонија е заменик – генералниот секретар на Обединетите Нации Ад Мелкерт кој е помошник администратор на УНДП. Целта на средбите со државниот врв е да се запознае со можностите на Македонија за остварување на милениумските развојни цели и работата на УНДП во остварувањето на овие цели.
XS
SM
MD
LG