Достапни линкови

Лондон: За 290 илјади долари продадено писмо на поетот Александар Пушкин


Писмо на легандарниот руски поет Александар Пушкин на аукција на Кристи во Лондон е продадено за 290 илјади долари. Станува збор за бизнис писмо кое Пушкин во 1831 го пратил до издавачот.
XS
SM
MD
LG