Достапни линкови

Скопје: Истекува рокот град Скопје да го подмири долгот кон ЕСМ - ЕВН


Денеска истекува рокот што ЕСМ - ЕВН му го даде на градот да најде решение за подмирување на долгот, настанат во изминатите две години. Компанијата вчера соопшти дека во Скопје по 15 часот ке биде прекината испораката на електрична енергија за улично осветлување. Иако најави пред една недела ЕСМ- ЕВН не ја исклучи струјата оставајки му на градот и на министерството за финансии да најдат решение.
XS
SM
MD
LG