Достапни линкови

Рим: Македонски владин тим во Италија по странски инвестиции


Македонски владин тим престојува во тридневна посета на Италија како прва земја каде што владата започнува со реализација на проектот Тим Македонија. Проектот претставува втора фаза од кампањата за презентација на земјава како инвестициска дестинација Покрај средбите со претствници на бизнис асоцијацијата, делегацијата што ја предводи премиерот Никола Груевски ке има средби и со италијански политичари.
XS
SM
MD
LG